Състезателният ни автомобил с пилот Ива Русинова

Най-популярната и най-харесвана кола за дрифт в световен мащаб! Мечтата на всеки дрифт маниак! Представяме ви Nissan Silvia 200sx s14 Kouki a.k.a Силвето/Силвана/Лисана или друг побългарен прякор, защото ни мързи да изричаме всеки път името ѝ по паспорт. Класическа красива японка, но със здраво и мощно немско сърце – М113 5.0l V8 от Mercedes-Benz, дизелова скоростна кутия отново от Mercedes и къстъм усилен съединител, с две турбини – по една за всяка глава и завидните 500 к.с. Разбира се, е подготвена изцяло за дрифт с HSD регулируемо окачване и голям ъгъл на завиване Wisefab, шасито е подсилено със специално изградена тръбна конструкция за максимална здравина и сигурност. Разполага и с всички необходими изисквания по FIA за участие в дрифт състезания в страната и чужбина.
С този автомобил нашият пилот и инструктор Ива Русинова има спечелени няколко титли и участия в различни събития в България и също на Европейския дрифт шампионат Drift Kings в периода 2019-2023г.
Освен звездната си бойна кариера тази кола е зарадвала много щастливци с нашето Drift Taxi, а някои от по-напредналите ни ученици са се обучавали с нея в Дрифт академията ни!