Insane Drift Team
Insane Drift Team

Най-значимото събитие за 2021 г за нашия екип е създаването на Insane Drift Team – отборът, който се сформира съвсем естествено от най-добрите ученици на Drift Taxi. Това са хората, които споделят нашата страст към дрифта, и въпреки,че талантът им е видим с просто око, най-голямата им сила е постоянството и амбицията да учат и да растат в тази сфера. С времето и повишаването на уменията им, те си закупиха техни собствени дрифт автомобили и започнаха да ги модифицират и да участват на дрифт шоута и на дрифт състезания в страната и чужбина. Разбира се, не закъсняха и резултатите. Това е отбор в пълния смисъл на думата, а участниците в него, не просто приятели, а истинско семейство. Така това, което създадохме, надминава и най-смелите ни мечти. Нека ви запознаем накратко с нашия отбор:

Ива Русинова – основател на отбора; пилот и инструктор в Drift Taxi: първата жена дрифт пилот в България с опит в дрифт дисциплината над 12 години и множество отличия.
Силвия Дамянова – съосновател на отбора; пилот и инструктор; участва в тайм атак и офроуд състезания, както и в няколко дрифт шоута
Орлин Бенов – най-добрият ни ученик, а.к.а “Отличникът“; за само един сезон той успя да завоюва 2-ро място в генерално класиране в клас Про 2 за 2021г.
Иво Илчев – пилотът от нашите ученици, който най-отдавна започна обучението си при нас, след това продължи тренировките с Nissan 200sx V8, a вече разполага с нов състезателен дрифт автомобил BMW e30 turbo, който нямаме търпение да видим по трасетата през сезон 2022.

Станислав Георгиев и Криси Георгиевa – а.к.а. „Фемилито“. Един вдъхновяващ пример за двойка и семейство, не само за нас, а за много хора. Те тренират с техния Nissan 350z , като определено е спорно кой от двамата е по-добър и всичко това, докато дъщеричката им Ели ги подкрепя винаги на пистата.

Димитър Керелов – Митака започна да тренира с нашите учебни коли преди година, а вече има собствена състезателна дрифт кола BMW e30 turbo и тренировъчна такава BMW e30 V8.

Йордан Христов – а.к.а „ Талантикс“ – това момче, още с първото си каране, буквално ни скри шапките, веднага след това участва на кръг от националния дрифт шампионат в клас Стрийт, а след това имаше специална покана и за дрифт шоу в гр. Петрич, където взе участие с дрифт колата на „ Фемилито“ – Nissan 350z. ( и ето това имам предвид като казвам отбор).
Калин Минчев – собственик на Perform Electronic и главен механик на отбора – човекът, който отговаря за техническото състояние и изграждането на всички дрифт проекти в отбора. Калин също така е и пилот, като успя да вземе участие в едно от състезанията през сезона и се класира в Топ 16.

Христина Минчева – ученичка от съвсем скоро, в която влагаме сериозни надежди; половинката на Калин Минчев, собственик на автоморга и управител на сервиз Perform Electronic

Милен Петров – помощник механик в Perform Electronic

Илиян Андреев – помощник механик в Perform Electronic и един от добрите ни ученици в академията

 

За да се запознаете по-добре с нашия отбор, планове и развитие – може да посетите официалния ни сайт https://insanedrift.team.